top of page

ELS BENEFICIS DE LES TERÀPIES MANUALS

Actualizado: 17 may 2023

Les teràpies manuals són tècniques de tractament que impliquen la manipulació dels teixits tous i les articulacions del cos, per tal de millorar la salut i el benestar de l' individu. Aquests són alguns dels beneficis de les teràpies manuals:1- Alleujament del dolor: Les teràpies manuals, com el quiromassatge

, poden reduir el dolor a l'esquena, el coll, les extremitats i altres àrees del cos. Això es gràcies a les manipulacions que poden alliberar la tensió muscular i millorar la mobilitat articular.

2- Millora de la circulació sanguínia: L' aplicació de pressió i el massatge dels teixits tous poden millorar la circulació sanguínia i limfàtica, la qual cosa pot ajudar a eliminar les toxines del cos i millorar la funció del sistema immunològic.

3- Reducció de l' estrès: Les teràpies manuals també poden ajudar a reduir l' estrès i l' ansietat en promoure la relaxació i l' alliberament de tensions musculars.

4- Millora del son: La reducció de l'estrès i l'ansietat a través de les teràpies manuals també pot millorar la qualitat del son i reduir els trastorns del son.

5- Augment de la flexibilitat: Les manipulacions i els estiraments poden millorar la flexibilitat i la mobilitat articular, la qual cosa pot reduir el risc de lesions i millorar el rendiment esportiu.

6- Rehabilitació de lesions: Les teràpies manuals també poden ser efectives per a la rehabilitació de lesions esportives o traumatismes, ja que poden reduir la inflamació i el dolor, millorar la circulació sanguínia i ajudar a restaurar la funció normal del cos.


En general, les teràpies manuals poden ser una forma segura i efectiva de millorar la salut i el benestar del cos, sempre que siguin realitzades per un professional capacitat i experimentat.

Entradas Recientes

Ver todo

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page