top of page

Estètica facial


És una eina que permet, a través de microperforacions, la penetració dels principis actius dels tractaments associats a la dermis, on tenen màxima efectivitat.

 

TRACTAMENT ENPITSU

Rejoveniment de la pell

 

 • Elimina els teixits malmesos de porus, cicatrius i marques.

 • Rejoveniment: estirament de la pell, reducció de línies fines i arrugues administració de vitamines i altres agents per a la lluita contra l'envelliment

 • Reducció de cicatrius d'acne: Redueix la profunditat de les cicatrius de l'acne i porus dilatats

 • Estries: Reducció d'estries a la pell.

 • Estimulació del creixement del pèl (introducció d'actius contra la caiguda capil·lar)

 • Tractament de taques (melasma)

 • Estirament de la pell (Tractaments lífting sense cirurgia per als tractaments de reafirmació)

 • Teràpia d'inducció de col·lagen (Tractaments revitalitzants dèrmics i d'hidratació)

 • Qualsevol teràpia que necessiti una introducció transdermal d'actius, tractaments corporals anticel·lulítics, lipolítics, reafirmants ... .. depenent de la introducció de principis actius (carnitina, carxofa, cafeïna, fosfatidilcolina..

 

AMB RESULTATS ESPECTACULARS SENSE MOLÈSTIES NI EFECTES SECUNDARIS.

HIGIENE FACIAL amb tractament d'oxigen

 

Tenir cura de la nostra pell és de vital importància. Diàriament estem exposats a una gran quantitat d'elements nocius que s'acumulen al nostre rostre com pols, suor, greix, pol·lució... i altres tipus d'agressions que no podem evitar. El fet d'eliminar les cèl·lules mortes amb una higiene facial i netejar en profunditat els porus obstruïts serà el primer pas per lluir una pell saludable i jove.

 

Es recomana una Higiene facial profunda com a mínim una vegada a l'any. En el cas de tenir una pell grassa o amb altres problemes caldrà deixar-se aconsellar per una professional.

 

 

higiene facial, neteja cutis.

PROMOCIÓ HIGIENE + TRACTAMENT D'OXIGEN

55€

Des de C.C Teràpia-Estètica us recomanem la Higiene Facial amb tractament d'oxigen.

La teràpia amb oxigen és el tractament que utilitza les propietats de l'oxigen pur amb finalitats estètiques i terapèutiques. L'oxigen està indicat per a regenerar i estimular les cèl·lules danyades, suavitzar les arrugues, marques i línies suaus, revitalitzar la pell, accelerar la renovació cel·lular, minimitzar la irritació (descongestiona i calma), ajudar a esborrar taques i cicatrius i també a controlar la secreció seborreica de l'acne lleu o moderat.

MICROPIGMENTACIÓ

 

Es tracta del tractament conegut també com a maquillatge semi permanent. La micropigmentació és el resultat de l’evolució i perfeccionament de la dermopigmentació i el maquillatge.

 

 • Corregeix l’aparença i la forma estètica de les celles o n'augmenta l'espessor.

 • Realça i corregeix l'aspecte i volum dels llavis.

 • Perfila la línia dels ulls per donar més vida a la mirada potenciant la seva forma i volum.

 • Per simular pigues.

A més de solucionar problemes estètics, la micropigmentació és convenient per a persones actives que busquen maquillatges que no s’alterin amb pràctiques esportives, com la natació, o per estalviar temps i evitar el tragí diari que implica el maquillatge.

Una més de les utilitats d’aquest mètode és la micropigmentació reparadora. Aquesta aplicació ajuda a recuperar l’aspecte de l’arèola amb cicatrius post quirúrgiques o després d’una reconstrucció mamària.

També s’utilitza per corregir de la forma més natural possible les malformacions de llavis, celles i ulls.

EQUIP DE RADIOFREQÜÈNCIA

Sochi Derma System

 

El mecanisme regenerador estimula les cèl·lules de tots  els estrats cutanis activant la seva capacitat auto-regeneradora. D’aquesta acció intracel·lular, resulta la reconstrucció de la xarxa bio-redensificadora que dona subjecció als nostres  teixits.

Aplicacions

 

Tractaments preventius antienvelliment . Reafirmació cutània facial i corporal. Millora del to i la hidratació. Difumina les línies d’ expressió. Tractament d’escot i coll.

 

bottom of page