top of page

Maderoterapia

MASSATGE AMB INSTRUMENTS DE FUSTA
Wood-Therapy.jpg
La maderoterapia és una tècnica mil·lenària d'origen oriental que s'aplica tant en estètica com en rehabilitació i que ofereix molts beneficis gràcies a la interacció amb diferents estris de fusta. 

Aquesta és una de les tècniques més innovadores de cosmètica natural basada en pràctiques manuals orientals que combinaven els massatges manuals amb estris de fusta per tal d'exercir més pressió a les zones tractades amb més eficàcia. Mitjançant l'ús d'estris de fusta s'han anat introduint diferents tractaments corporals, i compta amb una àmplia gamma de rodets, copes, taules, cada un específic per a tractar algun problema concret.

 

  • Principals beneficis.

Les aplicacions de maderoterapia i els seus beneficis per a la salut són múltiples, com a tractament estètic s'utilitza per estimular la circulació venosa i limfàtica, reafirmar i tonificar la pell, modelar el contorn corporal i fins i tot combatre la cel·lulitis i la pell de taronja, ja que drena i redueix els dipòsits de greix. Però, a més, és una tècnica especialment eficaç per alleujar contractures, dolors d'esquena o coll o altres molèsties musculars o articulars causades per activitat física o per males postures.

  • En què consisteix una sessió de maderoteràpia.

La sessió de massatge de maderoterapia gairebé sempre es divideix en tres etapes.

  • La primera és en la que es realitza un massatge limfàtic per preparar la pell i moure el greix.

  • Després d'això, es comença amb el massatge amb olis essencials reductors.

  • Finalment, es realitza el massatge amb els aparells de fusta. Les sessions de maderoterapia solen durar uns vint minuts.

  • Teràpia natural i no invasiva.

bottom of page