top of page

Curs de massatge infantil

INSTRUCTORA: Cristina Casellas:

EDUCADORA DE MASSATGE INFANTIL

(IAIM Certified Massage Infant Instructor) 

 

DIA: CADA DIMECRES A LES 10:30h 

 

DURADA: 4 SESSIONS

“Alimentar al nen? Sí, és clar, però no solament de llet. L’heu d’agafar en braços. L’heu d’acaronar, gronxar-lo i fer-li massatges. Li heu de parlar a la pell, parlar-li a la seva esquena que té set i gana, tanta com la seva panxa”.

 

-Frédérick Leboyer-

 

EL MASSATGE INFANTIL I ELS SEUS BENEFICIS

( CURS PER A PARES I MARES )

 

"perquè la pell és el primer llenguatge"

 

El massatge infantil és una excel·lent manera de comunicar-nos amb el nostre nadó, mitjançant una seqüència de moviments, mirades, somriures i paraules

 

És una tècnica subtil, tendra i  agradable que, mitjançant l’estimulació tàctil, ens permet comunicar-nos d’una forma intensa amb el món corporal i emocional del nadó. És l’art de la comunicació a través de les mirades, els somriures, el contacte, les paraules, el joc, que ens apropen a cada nadó de forma única.

El tacte és un poderós mitjà pel desenvolupament fisiològic, psicològic i emocional del nadó. És un nutrient que no beneficia només al nadó, sinó també als pares i mares i/o cuidadors, estimulant i enfortint els vincles afectius i l’escolta mútua.

Hem de ser conscients de que el nen no es nodreix només de menjar, necessita fonamentalment amor, afecte i atenció que li proporcionin una seguretat i una acollida emocional per poder créixer de manera més harmònica.

 

 

bottom of page