tractaments terapèutics

Massatges rituals

ELS NOSTRES MASSATGES RITUALS

El Te matcha com tots els te verds és un potent antioxidant, reforça el nostre sistema immunitari, redueix l'estrès i estimula la ment.

MASSATGE "TE MATCHA"

Transporta la teva ment i el teu cos al Japó amb un ritual de luxe japonès, amb massatge AMPUKU, cerimònia de té Chado i l'art de la cal·ligrafia japonesa!

Aquest ritual  uneix els coneixements ancestrals com el shiatsu amb les propietats d'un dels tes japonesos més prestigiosos . Es practica amb pinzells FUDE 100% autèntics japonesos per aplicar una barreja d’olis dels 5 elements ( terra, foc, aire,  metall, fusta).

El massatge recorda els moviments de la cal·ligrafia japonesa sobre el cos, transmetent benestar i equilibri entre el cos i la ment.

El té verd matcha té nombrosos beneficis: depura, oxigena, equilibra, combat l'envelliment i els efectes nocius dels raigs UVB, aporta un efecte natural antiinflamatori i anticel·lulitic, ajuda a combatre irritacions i al·lèrgies i manté una pell ferma i elàstica. 

 

MASSATGE RELAXANT AMB ESPELMES

Un massatge corporal que proporciona una sensació de benestar i relaxació única, a més d’una profunda hidratació a la pell. Les espelmes terapèutiques, amb olis 100% naturals i a una temperatura constant de 40 graus ajuda a reduir les tensions acumulades. Podreu escollir entre  lavanda, roses, fruites de la passió, argan o xampany i maduixes.

És habitual el seu ús per a realitzar massatges ja que és un poderós relaxant, tant muscular com psíquic, arribant a disminuir la tensió i millorar l'estat d'ànim.
Aquesta tècnica manual combina un massatge relaxant amb pedres de quars i els aromes que provenen d'olis essencials orientals.

Opció

massatge

en parella

MASSATGE AROMES DE L’ORIENT

Deixa’t emportar per les aromes més autèntiques de l’orient. Un viatge pels sentits, que et transportaran a un oasis de pau física i mental. Un massatge corporal i facial que combina els beneficis de l'aromateràpia i la gemmoteràpia.

L'oli actua per inhalació en una primera fase que ens introdueix en un estat de relaxació gràcies una selecció concreta d'aromes naturals que actuen com a calmant. En una segona fase l'oli s'absorbeix a través dels porus de la pell per eliminar de forma eficaç els dolors musculars treballant sobre les tensions contingudes amb un massatge molt relaxant i beneficiós per tot tipus de patologies derivades de l'estrès.  

Beneficis
 

Millora del sistema immune, la postura corporal i l'estructura òssia, augment de la flexibilitat dels músculs, major capacitat per eliminar les toxines, relaxació profunda del sistema nerviós, ajuda a combatre l'estrès i l'ansietat i és un efectiu reforç espiritual.

MASSATGE AYURVÈDIC

L’Ayurveda es basa en la creença que totes les formes de vida tenen un "dosha", que és una barreja única d'energies conegudes com "vata", "pitta" i "kapha". L’Ayurveda inclou les tècniques de desintoxicació, dieta, receptes a base d'herbes, el ioga, la meditació i la teràpia de massatge individualitzats pel “dosha” de cada persona.

 

Un massatge ayurvèdic ajuda a eliminar toxines a través de la purificació, enforteix el to muscular, relaxa i rejoveneix el cos. S’utilitza per fer el massatge: les mans, els peus, els colzes, els avantbraços i amb els sacs “pinda” i es porta a terme mitjançant l'ús d'olis essencials. L'estil i la intensitat del massatge depèn de la necessitat de l'individu per mantenir l'equilibri i el benestar en el moment.

 

Un terapeuta ayurvèdic es centra en els "punts marma", que són similars als punts de pressió en la reflexologia, l'acupuntura i la acupressió.

MASSATGE VIBRACIONAL AMB BOLS TIBETANS

Aquesta és una experiència sensorial que combina un massatge amb tècniques manuals destinades a preparar la part física del nostre cos per rebre una sessió única de vibracions sonores treballant la part energètica i espiritual del mateix. Els bols Tibetans han estat fabricats amb set metalls a mans d'artesans molt experimentats del Nepal, amb una tècnica ancestral que és comuna a la regió dels Himàlaies ( Tibet, Nepal i Índia)

Durant la sessió treballarem tot el cos, donant molta importància a la zona del cap, per relaxar el sistema nerviós i eliminar el cansament causat per la tensió mental i esgotament.

A la part final de l'experiència, fem us dels bols Tibetans que, col.locats de forma estratègica al voltant del cos i alineats amb els xacres, emeten sons harmònics de diferents freqüències que circulen per teixits i ossos.

Els sons harmònics busquen l’equilibri com a element guaridor físic i energètic donant vitalitat o relaxació, compensant els nostres excessos o mancances energètiques.


 

Opció

massatge

en parella

Beneficis
 

És perfecte per equilibrar el cos, les emocions, la ment i l'energia.

Elimina i elleuge contractures musculars.

Controla els estats d'ansietat, depressió, estrès, insomni i hiperactivitat.

Augmenta la nostra energia, la creativitat, la concentració i la capacitat d'acció.

Neteja i carrega energèticament els nostres xacres.

Facilita la meditació.

Alleuja mals de cap.

Aixeca estats d'ànim.

Augmernta les defenses de l'organisme.

Beneficis
 

L’oli essencial de rosa és beneficiós en casos d’inflamacions causades per infecció microbiana, deshidratació i us ajudarà a superar l’ansietat i alleugerar de les afeccions associades com reumatisme i artritis.

MASSATGE ROSA DE BULGÀRIA

Aquest massatge ritual amb aromateràpia, té uns efectes molt beneficiosos per la nostra pell, ajuda a millorant la circulació sanguínia augmentant la renovació de les cel·lules del nostres cos. Mitjançant la tècnica de massatge neurosedant alliberem de forma molt eficaç totes les tensions equilibrant i afavorint la regeneració de la pell, també té un gran efecte relaxant sobre el sistema nerviós en general i reequilibra energèticament l'organisme, tant a nivell físic com emocional.

Indicat en casos de:

Tensions físiques, alteracions emocionals, estrès, insomni, ansietat, esgotament psíquic, contractures musculars...

Carrer del Nord, 2 Baixos

08500 VIC - OSONA

info@terapiaestetica.net

espai de teràpies i bioestètica

Tel: 938890054

Segueix-nos

 

 

  • White Facebook Icon
  • Instagram

C.C TERÀPIA-ESTÈTICA