top of page

tractaments terapèutics

Massatges rituals

ELS NOSTRES MASSATGES RITUALS

El Te matcha com tots els te verds és un potent antioxidant, reforça el nostre sistema immunitari, redueix l'estrès i estimula la ment.

MASSATGE "TE MATCHA"

Transporta la teva ment i el teu cos al Japó amb un ritual de luxe japonès, amb massatge AMPUKU, cerimònia de té Chado i l'art de la cal·ligrafia japonesa!

Aquest ritual  uneix els coneixements ancestrals com el shiatsu amb les propietats d'un dels tes japonesos més prestigiosos . Es practica amb pinzells FUDE 100% autèntics japonesos per aplicar una barreja d’olis dels 5 elements ( terra, foc, aire,  metall, fusta).

El massatge recorda els moviments de la cal·ligrafia japonesa sobre el cos, transmetent benestar i equilibri entre el cos i la ment.

El té verd matcha té nombrosos beneficis: depura, oxigena, equilibra, combat l'envelliment i els efectes nocius dels raigs UVB, aporta un efecte natural antiinflamatori i anticel·lulitic, ajuda a combatre irritacions i al·lèrgies i manté una pell ferma i elàstica. 

 

MASSATGE RELAXANT AMB ESPELMES

Un massatge corporal que proporciona una sensació de benestar i relaxació única, a més d’una profunda hidratació a la pell. Les espelmes terapèutiques, amb olis 100% naturals i a una temperatura constant de 40 graus ajuda a reduir les tensions acumulades. Podreu escollir entre  lavanda, roses, fruites de la passió, argan o xampany i maduixes.

És habitual el seu ús per a realitzar massatges ja que és un poderós relaxant, tant muscular com psíquic, arribant a disminuir la tensió i millorar l'estat d'ànim.
candle-massage.jpg
Aquesta tècnica manual combina un massatge relaxant amb pedres de quars i els aromes que provenen d'olis essencials orientals.
vertic_880_0.jpg
129843.png

Opció

massatge

en parella

MASSATGE AROMES DE L’ORIENT

Deixa’t emportar per les aromes més autèntiques de l’orient. Un viatge pels sentits, que et transportaran a un oasis de pau física i mental. Un massatge corporal i facial que combina els beneficis de l'aromateràpia i la gemmoteràpia.

L'oli actua per inhalació en una primera fase que ens introdueix en un estat de relaxació gràcies una selecció concreta d'aromes naturals que actuen com a calmant. En una segona fase l'oli s'absorbeix a través dels porus de la pell per eliminar de forma eficaç els dolors musculars treballant sobre les tensions contingudes amb un massatge molt relaxant i beneficiós per tot tipus de patologies derivades de l'estrès.  

Piedras de masaje
Beneficis
 

Millora del sistema immune, la postura corporal i l'estructura òssia, augment de la flexibilitat dels músculs, major capacitat per eliminar les toxines, relaxació profunda del sistema nerviós, ajuda a combatre l'estrès i l'ansietat i és un efectiu reforç espiritual.

MASSATGE AYURVÈDIC

L’Ayurveda es basa en la creença que totes les formes de vida tenen un "dosha", que és una barreja única d'energies conegudes com "vata", "pitta" i "kapha". L’Ayurveda inclou les tècniques de desintoxicació, dieta, receptes a base d'herbes, el ioga, la meditació i la teràpia de massatge individualitzats pel “dosha” de cada persona.

 

Un massatge ayurvèdic ajuda a eliminar toxines a través de la purificació, enforteix el to muscular, relaxa i rejoveneix el cos. S’utilitza per fer el massatge: les mans, els peus, els colzes, els avantbraços i amb els sacs “pinda” i es porta a terme mitjançant l'ús d'olis essencials. L'estil i la intensitat del massatge depèn de la necessitat de l'individu per mantenir l'equilibri i el benestar en el moment.

 

Un terapeuta ayurvèdic es centra en els "punts marma", que són similars als punts de pressió en la reflexologia, l'acupuntura i la acupressió.

MASSATGE VIBRACIONAL AMB BOLS TIBETANS

Aquesta és una experiència sensorial que combina un massatge amb tècniques manuals destinades a preparar la part física del nostre cos per rebre una sessió única de vibracions sonores treballant la part energètica i espiritual del mateix. Els bols Tibetans han estat fabricats amb set metalls a mans d'artesans molt experimentats del Nepal, amb una tècnica ancestral que és comuna a la regió dels Himàlaies ( Tibet, Nepal i Índia)

Durant la sessió treballarem tot el cos, donant molta importància a la zona del cap, per relaxar el sistema nerviós i eliminar el cansament causat per la tensió mental i esgotament.

A la part final de l'experiència, fem us dels bols Tibetans que, col.locats de forma estratègica al voltant del cos i alineats amb els xacres, emeten sons harmònics de diferents freqüències que circulen per teixits i ossos.

Els sons harmònics busquen l’equilibri com a element guaridor físic i energètic donant vitalitat o relaxació, compensant els nostres excessos o mancances energètiques.


 

129843.png

Opció

massatge

en parella

IMG_2235.jpg
Beneficis
 

És perfecte per equilibrar el cos, les emocions, la ment i l'energia.

Elimina i elleuge contractures musculars.

Controla els estats d'ansietat, depressió, estrès, insomni i hiperactivitat.

Augmenta la nostra energia, la creativitat, la concentració i la capacitat d'acció.

Neteja i carrega energèticament els nostres xacres.

Facilita la meditació.

Alleuja mals de cap.

Aixeca estats d'ànim.

Augmernta les defenses de l'organisme.

rose massage oil__27046.1552672349.jpg.j
Beneficis
 

L’oli essencial de rosa és beneficiós en casos d’inflamacions causades per infecció microbiana, deshidratació i us ajudarà a superar l’ansietat i alleugerar de les afeccions associades com reumatisme i artritis.

MASSATGE ROSA DE BULGÀRIA

Aquest massatge ritual amb aromateràpia, té uns efectes molt beneficiosos per la nostra pell, ajuda a millorant la circulació sanguínia augmentant la renovació de les cel·lules del nostres cos. Mitjançant la tècnica de massatge neurosedant alliberem de forma molt eficaç totes les tensions equilibrant i afavorint la regeneració de la pell, també té un gran efecte relaxant sobre el sistema nerviós en general i reequilibra energèticament l'organisme, tant a nivell físic com emocional.

Indicat en casos de:

Tensions físiques, alteracions emocionals, estrès, insomni, ansietat, esgotament psíquic, contractures musculars...

bottom of page