tractaments terapèutics

Massatges rituals

ELS NOSTRES MASSATGES RITUALS

El Te matcha com tots els te verds és un potent antioxidant, reforça el nostre sistema immunitari, redueix l'estrès i estimula la ment.

MASSATGE "TE MATCHA"

Transporta la teva ment i el teu cos al Japó amb un ritual de luxe japonès, amb massatge AMPUKU, cerimònia de té Chado i l'art de la cal·ligrafia japonesa!

Aquest ritual  uneix els coneixements ancestrals com el shiatsu amb les propietats d'un dels tes japonesos més prestigiosos . Es practica amb pinzells FUDE 100% autèntics japonesos per aplicar una barreja d’olis  dels 5 elements ( terra, foc, aire,  metall, fusta).

El massatge recorda els moviments de la cal·ligrafia japonesa sobre el cos, transmetent benestar i equilibri entre el cos i la ment.

El té verd matcha té nombrosos beneficis: depura, oxigena, equilibra, combat l'envelliment i els efectes nocius dels raigs UVB, aporta un efecte natural antiinflamatori i anticel·lulitic, ajuda a combatre irritacions i al·lèrgies i manté una pell ferma i elàstica. 

 

MASSATGE RELAXANT AMB ESPELMES

Un massatge corporal que proporciona una sensació de benestar i relaxació única, a més d’una profunda hidratació a la pell. Les espelmes terapèutiques, amb olis 100% naturals i a una temperatura constant de 40 graus ajuda a reduir les tensions acumulades. Podreu escollir entre  lavanda, roses, fruites de la passió, argan o xampany i maduixes.

És habitual el seu ús per a realitzar massatges ja que és un poderós relaxant, tant muscular com psíquic, arribant a disminuir la tensió i millorar l'estat d'ànim.
Aquesta tècnica manual combina un massatge relaxant amb pedres de quars i els aromes que provenen d'olis essencials orientals.

Opció

massatge

en parella

MASSATGE AROMES DE L’ORIENT

Deixa’t emportar per les aromes més autèntiques de l’orient. Un viatge per els sentits, que et transportaran a un oasis de pau física i mental. Un massatge corporal i facial que combina els beneficis de la aromaterapia i la gemoteràpia.

l'oli actuarà por Inhalació i Harare que et sentis relaxat, gràcies a super aroma meravellosament calmant, i després penetra a la pell per aconseguir ràpidament el Flux sanguini, eliminant els dolors musculars i Treballant sobre les tensions contingudes existents

Beneficis
 

Millora del sistema immune, la postura corporal i l'estructura òssia, augment de la flexibilitat dels músculs, major capacitat per eliminar les toxines, relaxació profunda del sistema nerviós, ajuda a combatre l'estrès i l'ansietat i és un efectiu reforç espiritual.

MASSATGE AYURVÈDIC

L’Ayurveda es basa en la creença que totes les formes de vida tenen un "dosha", que és una barreja única d'energies conegudes com "vata", "pitta" i "kapha". L’Ayurveda inclou les tècniques de desintoxicació, dieta, receptes a base d'herbes, el ioga, la meditació i la teràpia de massatge individualitzats pel “dosha” de cada persona.

 

Un massatge ayurvèdic ajuda a eliminar toxines a través de la purificació, enforteix el to muscular, relaxa i rejoveneix el cos. S’utilitza per fer el massatge: les mans, els peus, els colzes, els avantbraços i amb els sacs “pinda” i es porta a terme mitjançant l'ús d'olis essencials. L'estil i la intensitat del massatge depèn de la necessitat de l'individu per mantenir l'equilibri i el benestar en el moment.

 

Un terapeuta ayurvèdic es centra en els "punts marma", que són similars als punts de pressió en la reflexologia, l'acupuntura i la acupressió.

MASSATGE VIBRACIONAL AMB BOLS TIBETANS

Aquesta és una experiència sensorial que combina un massatge amb tècniques manuals destinades a preparar la part física del nostre cos per rebre una sessió única de vibracions sonores treballant la part energètica i espiritual del mateix. Els bols Tibetans han estat fabricats amb set metalls a mans d'artesans molt experimentats del Nepal, amb una tècnica ancestral que és comuna a la regió dels Himàlaies ( Tibet, Nepal i Índia)

Durant la sessió treballarem tot el cos, donant molta importància a la zona del cap, per relaxar el sistema nerviós i eliminar el cansament causat per la tensió mental i esgotament.

A la part final de l'experiència, fem us dels bols Tibetans que, col.locats de forma estratègica al voltant del cos i alineats amb els xacres, emeten sons harmònics de diferents freqüències que circulen per teixits i ossos.

Els sons harmònics busquen l’equilibri com a element guaridor físic i energètic donant vitalitat o relaxació, compensant els nostres excessos o mancances energètiques.


 

Opció

massatge

en parella

Beneficis
 

És perfecte per equilibrar el cos, les emocions, la ment i l'energia.

Elimina i elleuge contractures musculars.

Controla els estats d'ansietat, depressió, estrès, insomni i hiperactivitat.

Augmenta la nostra energia, la creativitat, la concentració i la capacitat d'acció.

Neteja i carrega energèticament els nostres xacres.

Facilita la meditació.

Alleuja mals de cap.

Aixeca estats d'ànim.

Augmernta les defenses de l'organisme.

Carrer del Nord, 2 Baixos

08500 VIC - OSONA

info@terapiaestetica.net

espai de teràpies i bioestètica

Tel: 938890054

Segueix-nos

 

 

  • White Facebook Icon
  • Instagram

C.C TERÀPIA-ESTÈTICA