top of page

Tractaments per aprimar

slider-lipocryo_edited.jpg

 

LIPOCRYO (NOVETAT)

La forma d'ús és molt senzill; s'aplica directament sobre la pell a través d'un transductor que fa un efecte de buit per poder captar el teixit subcutani gras i alhora aplica tècniques de criotecnologia selectiva per refredar aquestes zones. Aquests adipòcits, que són les cèl·lules de greix que es troben sota la pell, són rics en àcids grassos saturats i molt sensibles al fred, al contrari que els elements limítrofs, com vasos sanguinis, fibròcits o melanòcits que suporten molt bé l'aplicació de fred . Per tant, amb aquest tractament s'aconseguirà la reducció i eliminació dels adipòcits sense fer malbé els teixits del voltant.

 

  • Quan dura una sessió?

Segons l'extensió de la zona a tractar, caldrà més o menys sessions, cadascuna amb una durada d'entre 30 i 45 minuts.

Aparell d'última tecnologia per reduir greix , que permet disminuir el teixit lipós de manera selectiva i no invasiva.

ES PODEN PERDRE ENTRE 3 I 15mm DE VOLUM EN FUNCIÓ DE LA PROFUNDITAT DEL TEIXIT GRAS

 

PROCÉS D'ELIMINACIÓ DE LES CÈL·LULES GREIXOS


El procés de reducció dels adipòcits que realitza LIPOCRYO segueix els passos següents:

  1. Procés de cristal·lització

  2. Procés d'apoptosi

  3. Dissolució progressiva de la cèl·lula amb alliberament gradual de lípids

Només caldrà entre 1 i 3 sessions per aconseguir els màxims resultats de LIPOCRYO i cal que passin almenys 45 dies entre sessió i sessió. Tot aquest procés no és dolorós per al pacient, lleugerament notarà una mica de tensió a la zona tractada, a causa de l'efecte buit i la sensació de fred localitzat. Després de la sessió i fins a dues hores després es pot notar envermelliment i adormiment de la zona, sensació que desapareixerà passat aquest temps. Excepcionalment pot aparèixer algun hematoma, que es reabsorbirà sense cap problema passats uns dies.

 

91696_109761_Fases.jpg

 

PRINCIPALS ZONES D'APLICACIÓ


LIPOCRYO està especialment indicat per a adipositats localitzades, no generalitzades. El pacient idoni per a aquest tractament és el que vol reduir adipositats locals en zones determinades, com la cintura, l'abdomen, les cuixes o els braços. En funció de la profunditat d'aquest teixit gras, la pèrdua de volum mitjana se situa entre 3 i 15 mm, fet que en percentatge de teixit gras suposa aproximadament el 25 per cent. Cal esperar almenys sis setmanes per completar els resultats.

 

BIODIATÈRMIA     (NOVETAT)
El 97% de les persones que entren en un centre demanen millorar la seva figura o rejovenir el rostre. LavaTRON es un tractament NO INVASIU amb resultats immediats i segurs des de la primera sessió, fiables i duradors fins a 18 mesos.

 

L'equip de Diatermia-Hipertèrmia regenerativa LavaTRON té la facultat d'incrementar la temperatura interna de la zona del cos on s'aplica. L'augment de temperatura en el teixit adipós és suficient no només per afavorir la lipòlisi de forma gradual sinó també per reafirmar els teixits.

Sempre dependrà de la zona a tractar però normalment sol ser de 40 minuts de cavitació combinats amb 20 minuts de pressoteràpia per drenar el greix dissolt.

 

  • És un tractament BIOnatural.

És l'organisme el que reacciona per aconseguir els resultats. 

Es un tractament INDOLOR (els nòduls de la cel·lulitis són eliminats sense pressió des de l'exterior), TOTAL (involucra totes les estructures danyades de la cel·lulitis) i PROFUND (l'activitat fa el mateix recorregut que la cel·lulitis).

LavaTRON , és una Diatermia regenerativa, no emet radiacions i té una potència efectiva més gran que la resta dels equips del mercat. No escalfa el cos, assoleix els seus resultats en base a generar una temperatura interna, aconseguint oxigenar i regenerar els teixits.

QUINS TRACTAMENTS PODEM FER?
Postparts -Reafirmació de pits –Estries -Reafirmació de glutis -Reafirmació i reducció d'abdomen -Drenatge Limfàtic -Cames Cansades Acne -Èczemes –Psoriasis- Lifting facial- Bosses dels ulls.
Tractaments per el dolor, Contractures musculars, Edemes..

RESULTATS GARANTITS
Emmotllament del cos, ELIMINACIÓ de greix localitzat, ELIMINACIÓ de la cel·lulitis, TONIFICACIÓ i augment de la lluminositat i elasticitat.
Tractament ideal per a realitzar abans d'una cirurgia, oxigenant el teixit.

 I postquirúrgic (cirurgies plàstiques, liposucció ....) Aconseguint optimitzar els resultats, evitant les fibrosi i en cas de tenir-les per aconseguir eliminar-les, reabsorbir els edemes i alleujar el dolor aconseguint disminuir el temps de recuperació.

LavaTRON té el Certificat Mèdic de la Comunitat Europea CE0120,segell de qualitat i seguretat.

 

LA CAVITACIÓ

S’anomena cavitació a la formació de bombolles que origina la vibració sònica.

Aquestes bombolles exerceixen una acció mecànica sobre el teixit adipós destruint-lo i transformant el greix en una substància líquida que serà eliminada a través del sistema limfàtic i vies urinàries d’una manera no invasiva ni dolorosa.

 

  • Quan dura una sessió?

Sempre dependrà de la zona a tractar però normalment sol ser de 40 minuts de cavitació combinats amb 20 minuts de pressoteràpia per drenar el greix dissolt.

La Cavitació és un mètode revolucionari que assoleix trencar les difícils estructures dels dipòsits grassos localitzats amb uns resultats espectaculars.
1 SESSIÓ / 49€

PROMOCIÓ

10 SESSIONS / 440€

ELS RESULTATS SÓN EVIDENTS DES DE LA PRIMERA SESSIÓ

ES PODEN PERDRE ENTRE 1 I 2 CENTÍMETRES PER SESSIÓ.

DERMOTHERM: un cos sense cel·lulitis

 

DermoTherm® es un innovador mètode en tractaments corporals, gràcies a la combinació de dues tècniques: massatge per succió + infraroig local.

 

El massatge per succió té com a finalitat produir una mobilitat del teixit conjuntiu, descongestionant els territoris endurits i hipersensitius.

 

L’infraroig local desbloqueja la circulació, fent que la sang i l’oxigen flueixin massivament entre els teixits cel·lulítics.

 

Termosalud compleix amb les exigències certificacions de qualitat ISO 9001 i ISO 13485 per a la fabricació de productes sanitaris, metge estètics i estètics.

PROMOCIÓ

1 SESSIÓ / 49€
10 SESSIONS / 440€
bottom of page