Tractaments per aprimar

BIODIATÈRMIA     (NOVETAT)
El 97% de les persones que entren en un centre demanen millorar la seva figura o rejovenir el rostre. LavaTRON es un tractament NO INVASIU amb resultats immediats i segurs des de la primera sessió, fiables i duradors fins a 18 mesos.

 

L'equip de Diatermia-Hipertèrmia regenerativa LavaTRON té la facultat d'incrementar la temperatura interna de la zona del cos on s'aplica. L'augment de temperatura en el teixit adipós és suficient no només per afavorir la lipòlisi de forma gradual sinó també per reafirmar els teixits.

Sempre dependrà de la zona a tractar però normalment sol ser de 40 minuts de cavitació combinats amb 20 minuts de pressoteràpia per drenar el greix dissolt.

 

  • És un tractament BIOnatural.

És l'organisme el que reacciona per aconseguir els resultats. 

Es un tractament INDOLOR (els nòduls de la cel·lulitis són eliminats sense pressió des de l'exterior), TOTAL (involucra totes les estructures danyades de la cel·lulitis) i PROFUND (l'activitat fa el mateix recorregut que la cel·lulitis).

LavaTRON , és una Diatermia regenerativa, no emet radiacions i té una potència efectiva més gran que la resta dels equips del mercat. No escalfa el cos, assoleix els seus resultats en base a generar una temperatura interna, aconseguint oxigenar i regenerar els teixits.

QUINS TRACTAMENTS PODEM FER?
Postparts -Reafirmació de pits –Estries -Reafirmació de glutis -Reafirmació i reducció d'abdomen -Drenatge Limfàtic -Cames Cansades Acne -Èczemes –Psoriasis- Lifting facial- Bosses dels ulls.
Tractaments per el dolor, Contractures musculars, Edemes..

RESULTATS GARANTITS
Emmotllament del cos, ELIMINACIÓ de greix localitzat, ELIMINACIÓ de la cel·lulitis, TONIFICACIÓ i augment de la lluminositat i elasticitat.
Tractament ideal per a realitzar abans d'una cirurgia, oxigenant el teixit.

 I postquirúrgic (cirurgies plàstiques, liposucció ....) Aconseguint optimitzar els resultats, evitant les fibrosi i en cas de tenir-les per aconseguir eliminar-les, reabsorbir els edemes i alleujar el dolor aconseguint disminuir el temps de recuperació.

LavaTRON té el Certificat Mèdic de la Comunitat Europea CE0120,segell de qualitat i seguretat.

 

LA CAVITACIÓ

S’anomena cavitació a la formació de bombolles que origina la vibració sònica.

Aquestes bombolles exerceixen una acció mecànica sobre el teixit adipós destruint-lo i transformant el greix en una substància líquida que serà eliminada a través del sistema limfàtic i vies urinàries d’una manera no invasiva ni dolorosa.

 

  • Quan dura una sessió?

Sempre dependrà de la zona a tractar però normalment sol ser de 40 minuts de cavitació combinats amb 20 minuts de pressoteràpia per drenar el greix dissolt.

La Cavitació és un mètode revolucionari que assoleix trencar les difícils estructures dels dipòsits grassos localitzats amb uns resultats espectaculars.
1 SESSIÓ / 42€
10 SESSIONS / 380€

ELS RESULTATS SÓN EVIDENTS DES DE LA PRIMERA SESSIÓ

ES PODEN PERDRE ENTRE 1 I 2 CENTÍMETRES PER SESSIÓ.

PROMOCIÓ

DERMOTHERM: un cos sense cel·lulitis

 

DermoTherm® es un innovador mètode en tractaments corporals, gràcies a la combinació de dues tècniques: massatge per succió + infraroig local.

 

El massatge per succió té com a finalitat produir una mobilitat del teixit conjuntiu, descongestionant els territoris endurits i hipersensitius.

 

L’infraroig local desbloqueja la circulació, fent que la sang i l’oxigen flueixin massivament entre els teixits cel·lulítics.

 

Termosalud compleix amb les exigències certificacions de qualitat ISO 9001 i ISO 13485 per a la fabricació de productes sanitaris, metge estètics i estètics.

PROMOCIÓ

1 SESSIÓ / 42€
10 SESSIONS / 380€