top of page

Kundalini ioga

El ioga Kundalini treballa sobre el cos i la ment. Combina asanes o postures de ioga, respiració (pranayama), relaxació i meditació, i utilitza el cant de mantres o sons sagrats en la meditació. Cada classe és diferent i en cadascuna d'elles treballem un aspecte del cos (sistema nerviós, sistema limfàtic, sistema digestiu, etc ...). Els beneficis del Kundalini Ioga són, entre d'altres, reducció del mal d'esquena, l'equilibri del sistema nerviós, hormonal i metabòlic; l'augment de l'energia i la sensació de benestar i equilibri.
 

Clase de yoga

El Ioga Kundalini arriba a Occident de la mà del mestre Yogui Bhajan. Consta de sèries d'exercicis o kriyas molt diferents. És un estil dinàmic i fàcil de seguir. Resulta impossible avorrir-se perquè cada classe pot ser totalment diferent a l'anterior. Cadascuna d'elles treballa diferents parts del teu cos (sistema nerviós, sistema glandular, sistema circulatori, sistema digestiu, sistema d'eliminació, etc.).
L'objectiu de Kundalini Ioga és desbloquejar el nostre cos i la nostra ment a través de la mobilització de l'energia que resideix a la base de la nostra columna vertebral, anomenada Kundalini i aconseguir relaxar-nos tant física com emocionalment.

bottom of page