top of page

BIODIATÈRMIA (NOVETAT)

Nova tecnologia efectiva, ràpida i NO invasiva que té la facultat d'incrementar la temperatura interna de la zona del cos on s'aplica. L'augment de temperatura en el teixit adipós és suficient no només per afavorir la lipòlisi de forma gradual sinó també per reafirmar els teixits.

El 97% de les persones que entren en un centre demanen millorar la seva figura o rejovenir el rostre. Aquest és un tractament NO INVASIU amb resultats immediats I segurs des de la primera sessió, fiables i duradors fins a 18 mesos.

  • És un tractament BIOnatural.

INDOLOR on l'organisme és el que reacciona per aconseguir els resultats (els nòduls de la cel·lulitis són eliminats sense pressió des de l'exterior),

TOTAL (involucra totes les estructures danyades de la cel·lulitis)

PROFUND (l'activitat fa el mateix recorregut que la cel·lulitis).

LavaTRON , és una Diatermia regenerativa, no emet radiacions i té una potència efectiva més gran que la resta dels equips del mercat. No escalfa el cos, assoleix els seus resultats en base a generar una temperatura interna, aconseguint oxigenar i regenerar els teixits.

QUINS TRACTAMENTS PODEM FER? Postparts -Reafirmació de pits –Estries -Reafirmació de glutis -Reafirmació i reducció d'abdomen -Drenatge Limfàtic -Cames Cansades Acne -Èczemes –Psoriasis- Lifting facial- Bosses dels ulls. Tractaments per el dolor, Contractures musculars, Edemes..

RESULTATS GARANTITS Emmotllament del cos, ELIMINACIÓ de greix localitzat, ELIMINACIÓ de la cel·lulitis, TONIFICACIÓ i augment de la lluminositat i elasticitat. Tractament ideal per a realitzar abans d'una cirurgia, oxigenant el teixit.

I postquirúrgic (cirurgies plàstiques, liposucció ....) Aconseguint optimitzar els resultats, evitant les fibrosi i en cas de tenir-les per aconseguir eliminar-les, reabsorbir els edemes i alleujar el dolor aconseguint disminuir el temps de recuperació.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page